VOLGENDE SAMENKOMST :

Onze eerst volgende samenkomst zal plaatsvinden:

in
Club AMAI, John Lijsenstraat 26, 2321, Meer (B)

---------------------------------------------------------------------

20:00 - 01:00 uur

Rond 21:00 uur zal er een korte ceremonie zijn waarna het feest, op erotisch gebied, van start zal gaan. Wij verzoeken u dan ook voor die tijd het pand te hebben betreden. Tot 21:00 uur heeft u de tijd om u om te kleden, de andere gasten te leren kennen, een drankje te drinken etc.

LET OP: RESERVEREN KAN VANAF TWEE WEKEN VAN TE VOREN (niet eerder) VOOR DE KOPPELS EN HEREN TOT DE DINSDAGAVOND VOORDIEN.
NA 15:00 UUR WORDT DE MAIL NIET MEER BEANTWOORD.

Voor heren geldt dat wij u adviseren zo spoedig mogelijk te reserveren, aangezien er altijd veel meer heren reserveren dan waarvoor wij plek hebben.Voor onze Masked Pleasures samenkomsten is deze locatie perfect aangezien alles gelijkvloers is.
Een zeer groot voordeel wanneer u een cape en masker draagt.
Daarbij is er een grote verscheidenheid aan zeer spannende ruimtes, die de sfeer die wij beogen tijdens onze avonden zeker zal verhogen. Verder bezit de club een groot aantal douches, en een ruim opgezet nat gedeelte, grote verkleedruimte met afsluitbare lockers en een ruime gezellige bar.

CLUB AMAI beschikt verder over een private parking en een besloten ontvangstruimte waar u uw cape en masker ontvangt. Dit alles draagt bij aan een grote mate van privacy en anonimiteit.

KORTOM: een zeer mooie locatie die totaal aansluit op al onze, en hopelijk uw, wensen.

BELANGRIJK VERZOEK: wanneer u op de hoogte gehouden wilt worden van onze toekomstige samenkomsten en andere informatie kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief.
Hiervoor mailt u naar nieuwsbrief@maskedpleasures.be

Om te reserveren mailt U naar info@maskedpleasures.be
Wij verwelkomen u graag zo spoedig mogelijk in CLUB AMAI! Graag tot weldra!

Onze vaste locatie:

CLUB AMAI

John Lijsenstraat 26
2321 Meer
Belgiƫ

http://www.clubamai.be

 

 

 

 

 


Wij openen onze deuren om 20:00 uur en sluiten om 01:00 uur.Aangezien het hier een besloten samenkomst betreft is het noodzakelijk dat u voor 21:00 uur het pand heeft betreden. Na deze tijd zult u helaas geen toegang meer hebben tot het pand, behalve wanneer u van te voren, per e-mail of telefonisch, heeft aangegeven dat u later zal arriveren.