HET CONCEPT

Van oorsprong was de Circle of MASKED PLEASURES een groep mensen die in de privésfeer gemaskerde feesten in de Eyes Wide Shut stijl organiseerden. Omdat wij het belangrijk vinden dat er geregeld nieuw bloed in onze circle komt organiseren wij deze maandelijkse bijeenkomsten nu dan ook op een nog grotere schaal.

 

Met onze maandelijkse feesten proberen wij zielsverwanten te verenigen. Mensen die graag op niveau een avond vol stijlvolle erotiek willen beleven maar dan op een wijze die nieuw en ongelooflijk spannend is.
Want...durven wij op vakantie niet veel meer op seksueel gebied dan in het dagelijkse leven, simpelweg omdat we niet zo bang hoeven zijn herkend te worden?
Op onze feesten heeft u ook dat gevoel van veilige anonimiteit. U wordt niet herkend en u herkent anderen niet....
U zult voor het beoordelen van de andere gasten minder af kunnen gaan op wat u ziet, immers de cape en het masker verhullen veel....daardoor nemen de andere zintuigen, het horen en voelen, de taken over en zult u merken dat u heel anders tegenover de aanwezigheid van anderen zult staan en dit in positieve zin...Body language wordt ineens zo anders...

Wij streven naar klasse en niveau gecombineerd met seksuele losbandigheid, dit alles uiteraard met het nodige respect.
Ondanks het luxe karakter van onze party's zijn de all-in inkomprijzen toch betaalbaar.
Vergeet niet dat in de entreeprijs alle kosten verwerkt zijn. Dus het gebruik van de maskers en capes, huur van de locatie, alle drankjes en hapjes, en het gebruik van alle faciliteiten van de locatie zijn inclusief. Onze feesten kunnen door zowel koppels als alleengaande heren/dames worden bezocht.
Voor koppels die de aanwezigheid van alleengaande heren niet kunnen waarderen zijn onze samenkomsten niet geschikt.


Onze locaties bevindt zich bij de Belgisch-Nederlandse grens bij Hulst, met afgesloten, private parking en in de buurt van Breda, Meer.

Om uw anonimiteit te garanderen voorzien wij u, op onze parkeergelegenheid van een tijdelijk masker, en laten wij één koppel/alleengaande heer per keer binnen. U ontvangt binnen uw cape waarna u zich in de ruime lockerruimte kunt verkleden. De dames kunnen daarna hun makser omruilen voor een beter passend en exclusiever masker. In de barruimte kunt U genieten van een overheerlijke prosecco als welkomsdrankje en/of andere dranken. Wij zullen u de gehele avond blijven verwennen met amuses en andere heerlijkheden.
De muziek op onze avonden zal bestaan uit een mix van klassiek tot de betere Trance/Lounge passend bij de sfeer van de avond.
Heeft u gedurende de avond een speciale wens of verzoek? Vraag het één van onze lakeien of hofdames....Wij zullen er alles aan doen om uw avond tot een onvergetelijk evenement te maken...

 

By masking your face you will be able to unmask your mind
Wij dragen, door inschrijving vooraf, er zorg voor dat er steeds een goede mix zal zijn tussen koppels en single dames enerzijds en stijlvolle single heren anderzijds.


Wilt u aanwezig zijn op één van onze feesten? Klik dan
hier.